Specialist in jong gebruikt
BOVAG garantie
Lease & financiering mogelijk
Scherpe onderhoudstarieven
Afspraak is afspraak

Maak direct een afspraak

Grote beurt vanaf €235,-

Wij zorgen goed voor uw auto

Wij beschikken over  de nieuwste diagnose apparatuur. Een inspectie is een zaak van vertrouwen. Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw wagen zeer zorgvuldig. Tevens ontvangt u van ons een eerlijke advies en overleggen wij altijd met u alvorens tot actie over te gaan. Wij onderhouden niet alleen auto’s van een bepaald merk. Bij Dani auto’s worden namenlijk alle soorten en typen personen- en bedrijfswagens onderhouden.

Leenauto of fiets bij onderhoud

Diensten

Wij verrichten alle mogelijke reparaties aan uw auto in onze werkplaats. Wij zijn het adres in Arnhem en omgeving voor al uw onderhoud, reparatie, APK, schadeherstel en ruitschade. Meer informatie over onze diensten kunt u vinden onder het kopje “Diensten”. Alle werkzaamheden worden in de eigen werkplaats gerealiseerd. Door onze veelzijdigheid wordt bijna niet uitbesteed aan derden. Hierdoor is de prijs/kwaliteit verhouding bij ons zeer goed. Alle werkzaamheden worden vooraf met de klant besproken zodat u niet voor (financiële) verrassingen komt te staan.

Garantie

Auto’s die bij ons gekocht zijn, worden tevens in onze werkplaats behandeld. Wij bieden u een hoge service door u zo goed mogelijk te helpen. Uiteraard geven we tevens garantie op al onze werkzaamheden.

Contact 026 361 0924
Open chat
1
Hoi! Kunnen we je helpen?