Specialist in jong gebruikt
BOVAG garantie
Lease & financiering mogelijk
Scherpe onderhoudstarieven
Afspraak is afspraak

JARENLANGE ERVARING

Het bedrijf Dani Auto’s is opgericht in 2004 door Bart Rijmer uit passie voor auto’s. Door zijn jarenlange ervaring en opleidingen in de autobranche heeft hij besloten om dit autobedrijf te starten. Samen met zijn vrouw Diana en inmiddels hun zoon Dani doen zij dit met veel overtuiging. Hun zoon Dani is bezig met zijn MBO opleiding autotechnicus zodat hij ons binnenkort kan gaan assisteren. Door de jaren heen zijn zij uitgegroeid naar een kleinschalig familiebedrijf welke garant staat voor betrouwbare occasions en een uitstekende service.

Voor een bezoek aan ons bedrijf graag vooraf contact met ons opnemen omdat wij niet dagelijks aanwezig zijn, als u bij ons een afspraak maakt vooraf kunnen wij u ook alle aandacht geven die u nodig heeft voor de aanschaf van uw nieuwe voertuig. Wij zijn centraal gevestigd in Arnhem, bent u van plan om met het openbaar vervoer te komen? Laat ons dit weten, wij halen u graag op bij het treinstation!

Om de kwaliteiten van onze diensten te waarborgen zijn wij:

-Bovag aangesloten

-RDW erkend 

-Autotrust leverancier

En lid van:

-VWE (voertuig informatie en documentatie)

-Autotelex

AANGESLOTEN BIJ

Specialist in jong gebruikt

Bij Dani auto’s vindt u een breed aanbod auto’s in diverse prijsklassen.

BOVAG garantie

Dani auto’s is aangesloten bij Bovag om de kwaliteit van onze occasions te waarborgen.

Scherpe onderhoudstarieven

Dani auto’s beschikt over een werkplaats die is voorzien van apparatuur voor alle Automerken, wij hanteren scherpe onderhoud tarieven voor alle automerken.

Afspraak is afspraak

Bij Dani auto’s hechten we veel waarde aan het nakomen van gemaakte afspraken Binnen de afgesproken tijd. Dit heeft betrekking op zowel de verkoop als het onderhoud van de auto

Contact 026 361 0924
Open chat
1
Hoi! Kunnen we je helpen?