Specialist in jong gebruikt
BOVAG garantie
Lease & financiering mogelijk
Scherpe onderhoudstarieven
Afspraak is afspraak

Financiering tegen gunstige voorwaarden

Gemiddeld wordt 70% van de occasions volledig of deels gefinancierd. Wat natuurlijk volkomen logisch is aangezien de auto na het huis een van de grootste aanschafwaardes heeft. Om u de beste financiering te kunnen bieden werken wij samen met Dealer Totaal Concept.

Dealer Totaal concept werkt samen met meer dan 10 banken en is hierin volkomen onafhankelijk, hierdoor krijgt u altijd een eerlijk en onafhankelijk advies. Dealer Totaal Concept is al sinds 2001 een begrip voor de financiering van uw auto.

Voor alle duidelijkheid: wij hebben hierbij geen financieel belang. Ons doel is alleen Kwalitatief goede auto’s te verkopen tegen een eerlijke prijs en daarbij onze klanten een volledige service te verlenen. Financiering is hiervan een onderdeel.

Uiteraard bent u volledige vrij vooraf eerst bij uw eigenbank/andere krediet verstrekkers te informeren naar de mogelijkheden. Zo komen wij samen met u tot het best passende voorstel.

Kiest u ervoor de financiering bij Dealer Totaal Concept af te sluiten dan maken wij dit samen met u tijdens het bezoek direct in orde.